34 inch curved monitor

34 inch curved monitors zijn erg populair onder gamers en iedereen die van productiviteit en efficiƫntie houdt. Ontdek alles over dit type monitor en vind de beste keuzes.

Wat is een 34 inch curved monitor?

Een 34 inch curved monitor is een beeldscherm bestaande uit een schermdiagonaal van 86 centimer en een gebogen beeld. Dankzij de buiging in het scherm geniet je van extra diepte, een optimale kijkhoek en veel beleving. 34 inch curved monitors zijn vooral populair onder gamers en mensen die graag met meerdere vensters tegelijk werken.

34 inch curved monitor

Beste 34 inch curved monitors in een notendop

Curved monitors van 34 inch zijn een zeer goede keuze als je ergonomie, beleving en productiviteit belangrijk vindt. Om de beste 34 inch curved monitors te kiezen, hebben we nauwlettend gekeken naar de volgende factoren:

Beeldkwaliteit

Bij een groot beeldscherm hoort een goede resolutie. De beste 34 inch curved beeldschermen beschikken als je het ons vraagt dan ook minimaal over QHD of, nog liever, 4k resolutie.

Snelheid

Niemand wil een beeldscherm dat traag is of haperingen vertoont. De reactietijd en verversingssnelheid moeten dan ook zo kort mogelijk zijn.

34 inch curved monitors FAQ

Meer curved monitors

Bekijk ook onze andere koopwijzers over onder andere curved monitors: