Samenwerken

Wil je samenwerken met Monitorwijzer.nl? Bijvoorbeeld in de vorm van een productreview, advertorial of affiliate samenwerking? Dat kan! Op deze pagina lees je meer informatie over mogelijke samenwerkingen.

Mogelijkheden voor samenwerkingen met Monitorwijzer.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een samenwerking. Monitorwijzer.nl is dé website waar je alles ontdekt over monitors en toebehoren, werkplek inrichting en efficiënt werken. Maandelijks bezoeken ruim 2.000 unieke gebruikers de website. Oftewel, een mooie kans om ook jouw product of merk onder de aandacht te brengen! Ontdek hieronder meer over de samenwerkingsmogelijkheden.

1. Advertorial

Wil je een artikel laten schrijven over jouw product of dienst en sluit dat perfect aan bij de doelgroep van Monitorwijzer.nl? En/of ben je op zoek naar een relevante backlink op een sterke website met 2.000+ unieke bezoekers per maand? Onze redactie schrijft dan graag een advertorial over jouw merk. Er mogen maximaal 2 do-follow links in het artikel verwerkt worden, die je zelf mag aanleveren. Het artikel blijft voor onbepaalde tijd op Monitorwijzer.nl live staan.

Geïnteresseerd in het laten schrijven en publiceren van zo’n advertorial inclusief backlink(s)? Neem contact op voor de actuele tarieven.

Neem contact op

2. Productreview

Heb je een product dat perfect past bij Monitorwijzer.nl en lijkt het je te gek om een review van jouw product terug te zien op ons platform? We ontvangen graag jouw product, testen het zelf uitgebreid uit en schrijven er vervolgens een artikel over op Monitorwijzer.nl, inclusief fotografie.

In het artikel mogen maximaal 2 links naar keuze naar je website toegevoegd worden. Het artikel blijft voor onbepaalde tijd op Monitorwijzer.nl staan, zolang de website bestaat.

Geïnteresseerd in het laten reviewen van jouw product? Neem contact op voor de actuele tarieven.

Neem contact op

3. Overig

Naast bovenstaande mogelijkheden staan we ook open voor andere samenwerkingsvormen. Neem contact op om je wensen te bespreken.

Neem contact op

Of stuur een bericht

Liever contact opnemen via deze pagina? Vul dan simpelweg het formulier in!

Laat dit veld blanco