Philips 346E2CUAE review

De Philips 346E2CUAE is een monitor die op internet hoog staat aangeschreven. Is dit terecht? Wij zochten het uit! Lees onze uitgebreide review over de 346E2CUAE van Philips en ontdek of deze monitor een goede koop is.

HomeReviewsPhilips 346E2CUAE

Conclusie van onze review

Ben je op zoek naar een degelijke monitor van groot formaat, dan zit je met de Philips 346E2CUAE goed. Een monitor met een prijs-kwaliteit verhouding als deze vind je niet snel. Het beeldkwaliteit is enorm goed, de monitor is 34 inch groot en het scherm bevat een prettige curve. Onze review conclusie is dan ook dat de Philips 346E2CUAE een enorm goede koop is voor iedereen die op zoek is naar een snelle en veelzijdige monitor voor dagelijks gebruik.

De Philips 346E2CUAE in een notendop

34 inch QHD VA paneel Ultrawide (21:9) 100 Hz

De look & feel van de monitor

Het uiterlijk van de Philips 346E2CUAE is erg strak. De randen zijn dun en de curve in het scherm is als je het ons vraagt precies goed. De buiging is niet te scherp, maar ook zeker niet te vlak. De meegeleverde voet is ook niet verkeerd, maar wij hebben deze toch vervangen voor een monitorarm. Simpelweg, omdat we deze al geïnstalleerd hadden aan ons bureau. De standaard voet van de Philips 346E2CUAE monitor zal echter ook zeker niet misstaan op jouw bureau.

Met een verversingssnelheid van 100 Hz verwacht je dat de Philips 346E2CUAE snel en vloeiend aanvoelt. En dat is ook zeker het geval. Voor dagelijks gebruik zoals browsen, tekstverwerking, etc. heb je aan een verversingssnelheid van 60 Hz al voldoende. Voor gaming, grafisch ontwerp of videobewerking wordt minimaal 120 Hz geadviseerd. Dat Philips 346E2CUAE is dus erg snel voor de meeste dagelijkse activiteiten. Ook video’s bekijk je makkelijk zonder haperingen.

Prijs-kwaliteit verhouding

Kijkend naar wat de Philips 346E2CUAE te bieden heeft en de bijbehorende verkoopprijs, kunnen we stellen dat deze monitor een erg goede koop is. Zo’n prijs-kwaliteit verhouding vind je als je het ons vraagt niet snel. Voor minder dan €400,- haal je een veelzijdige monitor in huis waar je jarenlang plezier van kunt hebben.

Eindbeoordeling

De Philips 346E2CUAE is online erg populair en daarom keken we er erg naar uit om dit product te reviewen. En deze geavanceerde monitor voor een mooie prijs heeft ons zeker niet teleurgesteld! Het beeldscherm is enorm prettig in gebruik en oogt mooi op je bureau. Wat ons betreft dus zeker de moeite waard als je de beste monitor voor bij jouw thuis of op kantoor zoekt.