Over Monitorwijzer.nl

Er zijn verschillende soorten monitoren verkrijgbaar. Zowel online als in de fysieke winkel. Elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, dus het is belangrijk om te weten welk type het beste bij jouw wensen past.

Koopwijzers & advies

Elk gebruiksdoel vraagt om andere eigenschappen van een monitor. Waar voor dagelijks werk vooral de schermgrootte en de aansluitmogelijkheden belangrijk zijn, moet een monitor voor het gamen juist beschikken over korte reactietijd en verversing. Als je een nieuwe monitor gaat kopen is het dan ook belangrijk dat de eigenschappen en functionaliteiten van het beeldscherm optimaal aansluiten bij jouw situatie. Het zou immers zonde zijn als je een dure monitor koopt met allerlei luxe functionaliteiten, terwijl je het scherm enkel wilt gebruiken voor het bijwerken van je mailbox. Daarom helpen wij je op weg de juiste monitor te vinden! Met handige koopwijzers en extra tips, kom je er op Monitorwijzer.nl snel achter welk beeldscherm het beste bij je past. Bovendien zetten we alle aanbieders van de monitors op een rij, waardoor je altijd de beste deal pakt!

Over de auteurs

Onze redactie bestaat uit specialisten op het gebied van monitors en beeldschermen. Met veel kennis van computers en grote interesse in monitors, proberen wij het kopen van een monitor zo eenvoudig mogelijk te maken. We leggen de verschillende specificaties van monitors, die vaak technische namen bevatten, uit op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Zo ken je de verschillen tussen FullHD, QHD en UHD, ontdek je welke aansluiting je nodig hebt (HDMI, DisplayPort, Thunderbolt, etc.) en kom je er snel achter wat jij zoekt in een monitor!